

Seattle Pedestrian Advisory Board



Stewards of the Pedestrian Master Plan

Jennifer Lehman, Co-Chair
Emily Davis, Co-Chair
Ori Brian, Communications
Emily Mannetti
Bianca Johnson
Esti Mintz
Han-Jung Ko (Koko)
Maria Sumner
Akshali Gandhi
Hang Nguyen
Greyson Simon
Erin Fitzpatrick

SPAB MONTHLY MEETING AGENDA July 14, 2021

Link: Join Microsoft Teams Meeting

6:00 pm - Welcome and Roll Call - 5 min

6:05 pm - Public Comment - 5 min

6:10 pm - Board Business -25 min

- Meeting minute approval—5 min
- Field Trip/Retreat discussion—10 min
- Communications update—5 min
- Vision Zero update—5 min

6:30 pm – School Streets Presentation and Q&A—45 min Ashley Rhead, Sr. Transportation Planner

7:15 pm - SPAB and School Traffic Safety Committee discussion—15 min

7:30 pm – POAG Update and Q&A— 20 min

Chisaki Muraki-Valdovinos, Transportation Planner

7:50 pm - Public Comment - 10 min

8:00 pm - Meeting Adjourn

Teleconference: Join Teams Meeting

Call In: 206-686-8357

Conference ID: 743 009 202#

*next meeting is August 11, 2021, 6-8pm

The Seattle Pedestrian Advisory Board shall advise the City Council, the Mayor and all the offices of the city on matters related to pedestrians and the impacts which actions by the city may have upon the pedestrian environment; and shall have the opportunity to contribute to all aspects of the city's planning insofar as they relate to the pedestrian safety and access.

~City Council Resolution 28791